Nak Buat Survey Sikit

Cerita Suamiku Pencuri Kelas Satu semakin......


1. Meleret-leret.

2. Bosan.

3. Bolehlah.

4. Menarik.

5. Tak sabar nak tunggu mereka tahu isi hati masing-masing.

6. Tak ada konflik pun.

7. Geram

8. Lain-lain...........

Boleh juga bagi cadangan apa yang anda semua nak dari cerita SPKS ini. Terima Kasih! =)

Comments

lilyan said…
1 dan 2

hubungan dan plot mendatar. konflik biar ringan2 sudah :)
Anonymous said…
Menarik! Tak sabar nak tunggu luahan hati masing2... Tak mau konflik yg berat2.. konflik ringan2 dah cukup... Keep up the good work!!!!
zm said…
assalam cik writer, kalo saya number 1,4,5, dan kadang2 tu rsa slow ckit, mcm lmbt nk brkembang.... yg lain semua best
mizz acu said…
Assalam..
Saya sm cm zm
ain79 said…
3,4,5, n kdg2 2 nmpak bkmbang sgt jln cte dye..trs ag k..still skong
Illa Shanahila said…
terima kasih semuanya.. okeh nanti illa usahakan,,
salmiah said…
1 & 5.konflik jgn berat sgt.nanti sedih sorang2 pulak :P
Anonymous said…
1,5& 7....
Anonymous said…
4 & 5.teruskan usaha..
Anonymous said…
1,3,5,6...
a!n SyA said…
suke sgt bce...teruskan usaha yew...x sabar nk bce yg seterusnya,jgn la byk sgt konflik nnt sedihh...sye pilih 4,5...n_n
Anonymous said…
1,3...
Anonymous said…
akak rasa 1 tp 4 & 5. Ok gitu?
Fuzz said…
4&5 :-)
bugsbunny^^ said…
saya sgt suka baca.hrp2 boleh cpt2 smbg^^
Anonymous said…
Menarik, tak sabar nak tunggu mereka tahu isi hati masing-masing. Plus geram! Sebab mereka comel sangat. Btw, keep up the good work writer :)
jumelia said…
tq sbb update.

no. 4 & 5.tak yah konflik berat2.
Anonymous said…
baru perasan post ni..
ai pilih 4&5..ermm kalau blh konflik tanak yang berat ek..selit sikit2 je.haha
-nisa-
4,5...hinggatkan dah stop cite neh rupanya ade sambungan agi hihiihi....cepat la seme masalah settle ...senang masing2 nak idup bersama