Order Online Dibuka!

Assalamualaikum!

Bagi sesiapa yang belum dapatkan DHAD dan juga novel-novel lain Penulisan2u dan Karyaseni keluaran Disember, korang boleh order online sekarang.


****


MENARIK DISEMBER : 4 Novel terbaru, 2 dari karyaseni dan 2 dari Penulisan2u kini boleh di langgan secara online.

KARYASENI : 
CINTAKU TERTINGGAL DI KOREA - Ania Malna
PABILA ROMEO vs JULIET - E-man Sufi

untuk order online layari di www.karyaseni.my
-----------------

PENULISAN2U:
DALAM HATI ADA DIA - Illa Shanahila
HATI PEREMPUAN - Nur Ain al-Abbas

untuk order online layari di www.p2u.my


Selamat membeli belah!

Comments

Melati Desa said…
Yay!!! kita pun akan dapat jugak nanti hehehe
Kak Sue said…
kerana senah dan dollah nak juga order...
Illa Shanahila said…
Melati Desa- Yeay! jugak. haha

Kak Sue - Thank you! <3
DapurAlong said…
illa, akak dh oder tau..sila sign sket kat buku tu nnt ye..
Illa Shanahila said…
Dapur Along - Baik Kak! Huhu.
Anonymous said…
Yeaaaayyy... finally got my copy from Choice Bookstore in Brunei.

The boss was willing to let go the one and only book that they have...

now am guling-guling my beloved Senah & Dollah... :-)
Illa Shanahila said…
Yeayyy congratulations coz dah dapat ur copy and thanks a lot!
Firuz Hamid said…
Saya mcm ketinggalan zaman sket kan...ehehehe...org lain 2013 dh baca dh...saya ni br bli minggu lps..bli online kt p2u... sbb bz ngan ank2, kelmarin br start baca...semlm abih baca... best..best... tahniah illa atas penulisan yg mampu buat akk gelak sorg2.. ehehehhee... keep it up... dan akk tggu novel seterusnya... dh siap ke belom? Ehehheheheee...
Illa Shanahila said…
K Firuz Hamid

Takpe... tak ketinggalan zaman pun! =)

Alamak dah tanya yang kedua. hehe. InsyaALLAH dalam pembikinan . TQ!