Warkah Berlagu Dondang Sayang

Assalamualaikum.. *sengih sopan*

Mula-mula sekali Illa nak mintak maaf pasal kelembapan meng'up' entry baru. memang lembab kuasa sejuta rasanya. Mana ada orang update 1 bab setiap 3 bulan ye dak? Heee.

Sorry *susun sepuluh jari tak berapa runcing*

Tapi Illa nak ucap terima kasih jugak kat semua pasal gigih membaca jugak walaupun entry yang tiga bulan lepas pun belum tentu korang boleh nak ingat balik. Iyalah, bukan cerita ni je yang korang baca kan. Heheee.

Oleh sebab tu, Illa nak ucap tahniah *tepuk bahu masing-masing* pasal korang semua sangat sporting dan supporting.

#Dah macam ghamai peminat aje ghupanya. =.='

Oke, happy reading!

Comments

Anonymous said…
hari2 bukak & baca entry2 sebelum ni...mana leh lupa kat couple sweet ni....TQ for update! lambat pun tak pe janji update :)
coretanku said…
illa .... ingat tak ada request kat fb? ha tu sampai dah tak tahan tunggu lama sepi ... selalu je singgah sini nak tgk n3 baru... :) harap terus berkarya :) suka dan sgt puas hati ngan karya illa ... aja aja fighting!!!!!!! firzal ko tunggu bila aira terasa hati makan dalam tu ... :'( sedih aku pedih :)