Superstars of Magic 4 - Genting Highland

Assalamualaikum dan hai!

Seperti yang dijanjikan, illa nak cerita pasal magic show yang sedang berlansung di Genting International Showroom bermula 10 Julai sehingga 25 October 2015.

Waktu show adalah; 

Isnin- Jumaat (8pm)
Sabtu (4pm dan 8pm)
Ahad (4pm)

Jadi, boleh pilih je mana-mana masa yang korang free >__<

Jom berkenalan dengan Ahli Silap Mata yang terlibat pulak. Yang paling illa suka, dan yang juga menjadi MC malam tu adalah


Jay Mattioli 




Dengan karenah Jay dalam showroom tu, memang boleh buat semua orang tak kering gusi. Memang sangat hebat mencuri tumpuan penonton dan illa terkesan dengan kisah hidup dia. Hampir-hampir menitik air mata mahal ni bila tiba-tiba anak dia keluar ke pentas. :')


One Gun





Hottest Magician in Korea. Tu la gelaran dia. Kehkehkeh. Ahli silap mata dari Korea ni mempunyai kepakaran dalam menukar baju dan seluar  dengan pantas. Sesaat je dah pakai baju lain!



Jeff Lee




Berasal dari Taiwan, Jeff Lee membuat silap mata bertemakan TV magic dan modern music dan juga boleh keluarkan cakera padat, CD dari TV. haa, macam mana tu. Nak tengok sendiri silap mata dari Jeff Lee? Korang kena saksikan sendiri di Genting Highland =)


Ted Kim



Juga dari Korea, Ted Kim mahir dalam silap mata projektor LED dan juga memasukkan pelbagai game dalam silap mata dia.



Joseph Gabriel




Dinobatkan sebagai the best dove act in the world.Yang paling menarik, dia boleh keluarkan angsa yang entah dari mana datangnya.



Shawn Farquhar




Mahir dalam pertunjukan silap mata kad.

Bagi yang berminat, korang boleh dapatkan tiket dengan harga;

Adult
RM248 (VIP)
RM148 (PS1) 
RM98 (PS2) 

Children
RM98 (VIP)
RM68 (PS1)
RM48 (PS2)

Diskaun 20% untuk mereka yang membuat tempahan secara online di SINI =)



Enjoy!

Comments

Dewi Aja said…
Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Saya ingin tau, apakah kiranya anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website ini www.kumpulbagi.com untuk info selengkapnya.

Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)