Perfume Berjenama Dan Murah? Mana Nak Dapat?

Assalamualaikum!

Hai! Semua orang pakai perfume, kan? Ke tak? Heh heh heh. Sebenarnya dah lama illa duk online sini sana cari perfume idaman hati yang dijual dengar harga palingggg murah pasal biasalah, sama sekolah, uni dulu mana ada duit riban-riban. Bila sekali dapat tu, memang sayang gila nak guna sampaikan kakak nak pinjam pun, rasa nak kasi kaki je. Heh. 

Tapi...tapi..tapi... aritu jalan punya jalan, blogwalking punya blogwalking, jumpa satu page yang jual high quality fragrance dari Dubai gred 5A! Oh mai, terus teruja gila nak try pasal selama ni tak pernah tau pulak ada perfume yang tak ori tapi mirippp gila dengan ori.

Apa taknya, sebelum ni pernah je beli dekat pasar malam (nak murah punya pasal, tapi sumpah x nak buat lagi), tapi hampeh! Bukan aje langsung tak tahan lama, tapi bau dia tersangatlah lari dari original! Terus menyesal keluar air mata darah.

Teruja punya pasal, illa try jugak order perfume idaman. Nak tengok jugak macam mana rupa perfume Dubai gred 5A yang berkualiti tinggi tu. Bila dah sampai dekat rumah, belum buka kotak pun dah bau perfume dia. Terus aje bibir sengih lebar. Suka!



Okay, ini dia. Escada Pacific Paradise! Hoyeah! Puas hati gila. Bau memang sama, tapi mungkin ketahanan dia ajelah yang kurang. Tapi, kurang kurang pun lebih 6jam jugak tahan. Nak-nak kalau perfume tu sesuai dengan nadi.

Okay, sesapa nak try, boleh terus contact FB OpahCun, pm terus. Harga pun berbaloi-baloi. RM 60 aje sebotol untuk kebanyakan jenis perfume. Jadi, bolehlah korang cari perfume favourite korang <3. Macam-macam jenama, macam-macam jenis ada. Yang bestnya, bagi sesiapa yang suka kumpul botol perfume, nah, inilah masanya. Hehehe.



Jom shopping jom!

FB: OpahCun 
Email: perfumeopahcun@gmail.com


Comments

Anonymous said…
Opah cun? Terus teringt opah cun favourite hehehe