Cover Misi Mencari Pengantin Lelaki

Assalamualaikum!


Hai, walaupun illa tahu dah ramai yang tengok cover MMPL ni, illa nak post jugak. Gahahha.

Ini dia!



Alhamdulillah. Dah keluar yang kedua pun akhirnya. Ini illa kasi blurb sikit.



Novel Feb 2015 Idea Kreatif

Tajuk : MISI MENCARI PENGANTIN LELAKI
Penulis : IllaShanahila
Harga : RM 24 (Semenanjung)
RM27 (Sabah/Sarawak)

Sinopsis :

‘Bila nak kahwin?’

Soalan sebegitu, sering diperdengarkan ke telinga Naurah. Soalan yang dia sendiri tiada jawapan. Dan masih, dia perlu maniskan senyuman.

Tahun ini dia nekad, segalanya bakal berakhir tak lama lagi. Dia mula mencipta misi untuk menjawab soalan-soalan tadi. Misi mencari pengantin lelaki!

Dan, pilihan jawapan Naurah ada 4:

A) Abang Bidin – Satu-satunya lelaki di pejabat yang masih bujang. Bukan kerana tak kacak, tapi Abang Bidin punya tanggungjawab sendiri.
B) Benjamin – Mualaf yang baru memeluk Islam. Dengan rupa persis Alex Yoong, mampukah dia menjadi satu-satunya wanita dalam hati Benjamin?
C) Che Faisal – Client yang sangat suka menyakat. Kehadiran satu nama membuatkan hatinya berbelah bahagi. Siapakah orang ketiga dalam hubungan mereka?
D) Danny - Bos di tempat kerja yang sudah mempunyai isteri. Sanggupkan Naurah jadi isteri kedua?

A, B , C dan D, siapakah yang bakal dipilih oleh Naurah? Dalam menentukan pilihan yang terbaik, dia terlupa rancangan Allah lebih hebat berbanding segalanya.

Kemunculan calon terakhir yang bernama Z membuatkan misi Naurah menjadi tunggang terbalik.

“Mina rakastan sinua.”
“Awak maki saya eh? Baik awak cakap dalam bahasa yang saya faham supaya saya boleh maki awak balik!”
“I love you.” Lelaki itu sengih lebar. “I love you… faham kan? Sekarang ‘maki’lah balik.”

Sedikitpun dia tak menyangka jawapannya tersasar dari pilihan. Dan akhirnya, siapakah pengantin lelaki pilihan Naurah?




* Diskaun RM2 untuk pesanan online
** Kos Pos adalah Percuma

# Boleh order awal melalui ejen terpilih untuk tersenarai dalam 500 pertama yang mendapat tandatangan Penulis.

# Novel hanya akan ada di pejabat Idea Kreatif penghujung Feb dan proses pengeposan akan dibuat selepas majlis tandatangan penulis penghujung Feb 2015.


(Boleh pm mana-mana admin IKP dan boleh pm illa jugak. Thank you!!!)

Comments

Wild Cherry said…
Da jadi ibu anak dua novel da Illa. hihihi...
Illa Shanahila said…
Alhamdulillah. Hohoho
Anonymous said…
Baru beli novel MMPL... Loving it... tak menghampakan....

Anonymous said…
Assalamualaikum... Ila camna ye nak dptkan novel mmpl nii???

Bleh BG num x nk pm???
Illa Shanahila said…
Hi dear, boleh pm illa dekat page IllaShanahila . Thank youuuuu
Nurul Ain said…
Ada lg ke novel nie....Mcm mna nk dptkam novel nie