To Be Continued

Assalamualaikum!


Sekarang dah sampai Bab 37. Kalau stop sampai Bab 40 boleh? 

=)

Comments

bunga teddy said…
suka sangat ngan citer ni..mengajar kita agar lebih menghargai apa yang dimiliki...em,agak2 episod 40 tu final episode ke ataupun stop for manuskrip plak?huhuhu...kalu bleh biarlah final episod..kalu tgu manuskrip dibukukan,lama nk kena tunggu..PENANTIAN ITU SUATU PENYEKSAAN...
bella mblaq said…
betol3 !!
best la story nie , sayang tol lau mau tunggu dibukukan :)
kalaukalu said…
alhamdulillah kalau dpt dibukukn. tp harap sgttttt spy dpt abiskn dulu citer ni di blog. trseksa kami suma nk tggu ending. kalu keluar versi cetak insyaallah tetap akan beli . blh jd koleksi di rak....love U.
coretanku said…
kan cite ni nak di bukukan ke atau dihabiskan kat blog? tapi lama seksa ... bila illa lama sepi .. :) la ni dah aktif balik syukran . suka sangat baca cerita illa ni santai... mengingatkan tuk menghargai apa yg di depan mata kita ... teruskan illa .. sy suka karya illa :)
Anonymous said…
nak dibukukan ke? alahai... lma la nak tw ending dia... niways good luck... support frm bhind;)

...aniesue..
nur zaitun said…
alaaaa..jgn la stop :(