Lunch

Hari minggu.

Tak keluar ke mana-mana

Tak ada date dengan sesiapa

Jadi, untuk lunch yang dah superrrr late, tekan kekunci, pilih-pilih-pilih, siap. Tak payah susah-susah guna suara yang cun, tak payah susah-susah pening kepala fikir menu.

Ini namanya dunia di hujung jari.

Mr. Delivery, cepatlah sampai. Nak parkinson dah neh.




Pilih aje set mana yang nak.



Lepastu boleh track dekat mana order kita tu. Pergh, senang je keje.


Okeh. dah sampai pun. Jom!




Comments

alin0ne78 said…
adeihhhhh akak pun dah parkinson tahap kronik tunggu dollah n senah ni dik oit
Kak Sue said…
betul tu... bilalah Senah dan Dollah nak keluar lagi ni.... huhuhu