PROMOSI Abang-Abang Hero Dan Rakan-Rakan

Assalamualaikum

Okeh. Ingat lagi tak pasal benda kiut yang Illa post sebelum ni. Benda comel berupa abang-abang hero dunia dan rakan-rakan tu. Macam mana nak dapat? Meh, hari ni Illa nak bagitahu macam mana caranya korang nak dapatkan kartun-kartun tu.

Untuk peminat kartun atau cerita Marvel dan Disney, ya, ini berita baik untuk korang.

Sebenarnya Tesco ada buat promosi bermula 29 Oktober itu  hari (dah terlambat sebenarnya, tapi baik lambat dari tak ada, kan?=) ) dimana setiap pembelian RM50, dia akan bagi satu sticker. Kumpul je 10 keping sticker sepanjang promosi Tesco Heroes & Friends, korang boleh pilih salah satu kartun yang ada mengikut terma dan syarat....

Mudah je, kan?


Homai, kalau illa, mula-mula sekali illa pilih Iron Man! Kiut gila kalau nak buat hiasan. Boleh gantung dekat kereta, boleh letak dalam almari kaca, boleh jugak bungkus, bagi dekat anak-anak sedara. Heh

Jom kumpul kesemuanya. Bila lagi nak bagi anak-anak (sedara) happy, kan? Sambil-sambil shopping beli barang dapur tu. Ada Woody, Buzz, Mike, Sully, Captain America, Iron Man, Spiderman dan jugak Hulk. 

Illa tak apa. Illa dah cukup semua. Hahaha.


=)




Comments

inochi said…
mcm mana u bleh ade semua..huhu nak gak..
takde cara mudah ke nak dptkan selain kne bli kat tesco..huhu
Illa Shanahila said…
Tak ada cara lain. Kena pergi Tesco jugak. Hahha
Spallan said…
wow...terus dapat complete set. salute!!!
Illa Shanahila said…
Alhamdulillah, rezeki =)