X-Men: Days of Future Past

Oke.




Ini memang terbaik pasal kalau korang ikuti cerita Xmen sejak filem pertama, lagi, korang akan rasa segala puzzle cerita tu bergabung dan meletop. Segala watak yang berkenaan yang wujud dari filem triologi X-Men, First Class punya, sehinggalah dalam cerita Wolverine semua tu ada.

Jadi, kalau korang nak tengok cerita ni, pastikan korang ingat balik filem-filem yang sebelumnya sebab takut terkompius dengan soklan, 'Ni sapa pulak?' Haaaa.

Apa-apa pun, filem X-Men kali ni memang terbaikk dan rasanya memang kena tengok untuk lengkapkan koleksi X-Men korang sebabnya watak masa tua, masa muda semua ada. 

Paling best, watak-watak budak skolah dalam X-Men triology dulu dah besar (cepatnya masa berlalu T_T).

Oke, watak pilihan illa dalam cerita ni adalah budak ni.


Osem gila walaupun kewujudan dia sekejap je.

Untuk X-Men, illa kasi 5 bintang! 



Comments