Victoria Secret Body Mist Wangi!

Assalamualaikum!

Hi. Semua orang suka bau wangi kan? Sapa tak suka, boleh abaikan post ni. Kehkehkeh. Okay, nak cerita yang Opah Cun dah jual VS body mist pelbagai bau dan jenis. Tapi yang paling illa suka Pure Seduction dengan Love Spell. Wangi!!




Ada yang 250mL dan juga 60mL. Nama dia macam gaya-gaya nak menggoda ajekan? Huuhu. Apa-apa pun, kalo minat nak try dan nak tambah koleksi bolehlah laju-laju PM fb Opah Cun. =)

Comments