300 Down!

Assalamualaikum!

Selalu pergi ofis KS tengok Kakak Kakak penulis sign buku. Harini giliran illa pulak menyain. Haha

Tak banyak pun

300 buah je.

Je.



TT_TT

Tapi, demi yang memesan, saya gagahkan juga (poyoooo!) Hahaha




Budak susun buku sampai tersepit


Oke, illa tak ada benda special pun nak kasi. Ini aje yang termampooo. Jadi, selamat membeli di atas talian! =)

\

Oke, dah habis sign. Jom balik.



Comments

kak na said…
300 tu termasuk akaknya...xsbr sampai kedai akak order o9
Illa Shanahila said…
kak na~ yay! hihi insyaALLAH ada, sbb tadi illa tengok ada y order awal dia dah packing x smpt illa sign.
DapurAlong said…
yeyyy..akak suka ngan adiah kat atas tu..hehe
Illa Shanahila said…
Dapur Along - yeay! hehehe <3
Missy said…
baru dpt novel ni td.. tp cek2 xde sign ila plak.. tercepat sgt ke order? huhuuu
Illa Shanahila said…
missy- yeay dah smpai novel tapi mungkin terawal order kot sbb illa baru p sign smalam. hehe. apa2 pun enjoy reading!
Ernetty Halim said…
Harap sempat dapat. Baru bayar tadi. Hihi ;)
Illa Shanahila said…
Ernetty Halim - Yeay! harap2 jugak. =) tq!
aira said…
sedey..order dh smpai td tp xde sign..smngt order awl sbb nk signature ila ngn bookmark..huuu :(
Illa Shanahila said…
Aira- ala a soryy. Mgkin sbb illa baru p sign smalam. Y order awal diorang dah packing siap2. Apa3 pun happy reading ya. Jangan sedih2. Huhuu