Thor Limited Edition!

Korang pernah ke Tecso? Ada nampak iklan ni?



dan ini?


Nak tahu apa tu, boleh baca post illa dulu dekat SINI

Okay, Dah? =)

Sekarang, umum dah tahu pasal promosi Heroes And Friends yang dah dilancarkan oleh Tecso itu hari kan? And the best part is, since the launch of Tesco’s Heroes and Friends the figures have been a big hit !! Jadi, dengan rasa gumbiranya, Tesco umumkan keluaran figura terbaru iaitu THOR! Figura ataupun kartun Thor ini akan keluar 150 buah sahaja. Limited Edition gitu. Jadi, apa lagi. Jom shopping banyak2 dekat Tesco dan bawak balik Thor!

Comei gila Thor! @_@



*p/s: Dan, tengok video ni! The Journey of Hulk. Homai, comel gila Hulk!
(Respect dekat orang yang buat video ni. Kreatif sungguh!)




(Tak keluar pulak dia punya video dekat sini. Boleh klik je kalau nak tengok. Meaningful =))



Comments