Dalam Hati Ada Kamu!

Assalamualaikum!

Homai! Pengsan! - (Over==')


15 hb 12 2013, tamatlah ekspo buku 1 malaysia tahun ni. Nak dijadikan cerita, inilah kali pertama illa jejak atas stage, buat muka tak malu sign buku korang. Haha. Kalau nampak illa macam ter renyih melampau ataupun kaku tak ada perasaan tu maafkanlah.

Itu semua bahana segan terlampau. Haha

Apa-apa pun, bagi yang datang, korang memang best! Yang belum dapatkan, boleh tunggu Penulisan2u dan Karyaseni buka order nanti. Sabar, ya =)

Apa-apa pun, pengalaman ini memang sangat-sangat buat bibir nak sengih aje sepanjang minggu. Nak-nak pulak bila tengok post-post orang yang pergi pesta buku tu. Nak tahu post apa? Ini dia....








Credit: Untuk semua pemilik gambo ini (Friends Fb Illa Shanahila)

Dan terima kasih jugak kepada akak dua orang ni yang sudi pegang DHAD sampaikan Nick Dollah dan Wanda boleh masuk surat khabar!

Surat Khabar Berita Harian


Rasa kembang pulak bila tengok rata-rata kawan-kawan dekat FB dah beli DHAD. Tapi cuak pun ada jugak sebab tak tahu macam mana penerimaan keseluruhan cerita tu nanti. Huhu. Jadi awal-awal illa nak susun jari minta maaf atas segala kekurangan.

Apa-apa pun, terima kasih untuk kenangan ni =) You are awesome! Dalam hati ada kamu semua!




Comments

mi Senorita said…
Dah bace..nick dollah ngn cik senah best thumbs up..kalau bace tuh tk sah nk sengih sorg2 ..siap bile bygkan perangai si wanda tuh..pape pon mmg best .
kite yg nama rare tu igt tak?hahhaah-eyna
Illa Shanahila said…
ingat! haha, nama rare ni senang nak ingat. Terima kasih ya! <3
Fiza said…
Tahniah illa..kena tunggu on9 la...x de kesempatan ke pwtc...
Illa Shanahila said…
Terima kasih banyak fiza! Tnggu online ye =)
kak na said…
tahniah illa,akak tunggu kt popular je la tp lmbt lg kot....sbr je
Illa Shanahila said…
Tq Kak na! Tunggu yaa=)
Anonymous said…
dh bc..hehe..memang best,even adik akak yg xsuke bc novel pn boley gelak trgolek bila bc cik dollah n senah ni...so keep it up illa...

knie
Illa Shanahila said…
Wah! Tahniah u dia. He he. Thanks knie.
DapurAlong said…
lama tunggu..tp still kena tunggu sbb x g pwtc :(
Illa Shanahila said…
Dapur Along -hehe kita tungguuuu
Anonymous said…
Illa...serius ni...blh tgk hantarkan ke nz tak? Sy bayar termasuk harga penghantaran...boleh beli online tapi nnt takde sign cik writer huhu
Illa Shanahila said…
Anon- Meh add FB saya ni.. Illa Shanahila =) kita bincang kt sana
Anonymous said…
akak dh bc novel ni... best ayt ila guna tp bab yg hilang ingtn n pegsan tu rsa cam kurang sket.. macam klise sgt gitu kan...sory ila itu pd pandangn akak... pe pun best of luck utk baby first ye... silent reader
Illa Shanahila said…
Akk silent reader- okay Kak.noted that n no hal lah. Thank youuu =)