Tutorial ~ Misi Mencari Bab Lama!

Assalamualaikum!

Haha. Oke, abaikan tajuk pesen mintak penampo tu. Dekat sini illa nak tunjuk cemana nak cari bab-bab lama untuk semua novel-novel dan cerpen yang ada.


1- Korang pergi ke sebelah kanan, klik pada tajuk novel yang korang nak baca. Contoh macam ni




2- Klik aje, dia akan kelua segala bab yang berkaitan dengan tajuk tu. Nak cari bab lama, korang kena klik dekat Older Posts.




3- Dah klik older posts, akan keluarlah post-post lama yang berkaitan dengan tajuk cerita yang dipilih. Dekat sini kena minta jasa baik semua la untuk gali-gali (klik older posts sampai lebam) sampai jumpa bab awal-awal . hehehe.



Cara ini berguna untuk setiap link tajuk novel dan cerpen disebelah kanan tu. 

Susah tak?

Haha.

Thanks n bai!

Comments

Anonymous said…
Salam sis illa..bab rhythm mmg strt dgn bab 15 ke??
Illa Shanahila said…
tak dear. rhythm start dengan bab 1. meh copy link ni.

http://illashanahila.blogspot.com/2012/01/rhythm-1.html

=)