Dalam Hati Ada Dia [Bab 11] - Teaser-



Aku mencipta senyum segaris bila melihat Nick Rayyan berpeluk tubuh dan bersandar malas di tempat menunggu tren. Entah apa yang dia buat selepas lunch dekat Pizza Hut tadi. (Yang peliknya, walaupun tak masuk ofis, waktu balik dia sama jugak dengan aku yang ikut office hour ni.)
“Awak memang nak tak nak buka ke keychain dekat handphone tu?” Aku menegur sambil melabuhkan punggung di kerusi sebelah.
Dia membuka mata yang tertutup dan berpaling ke arah aku. “Keychain?”
Aku mengangguk perlahan. “Hati tu la. Dekat phone tu.”
“Ni?”dia mengangkat handphone di tangan.
Sekali lagi aku mengangguk. ‘Lampi’ jugak orang bernama Nick Rayyan ni rupanya.
“Cik Senah sayang, ni bukan keychain,” Dia memandang aku lama. “Nama dia phone charm.”
Erk.
 “Tak percaya pergi Google.” Sambung dia lagi.
Mulut aku ternganga luas. Phone charm ke nama dia? Serta merta darah menyerbu ke muka. Sumpah aku baru tahu!




***Ada periksa ni, tak boleh nak banyak-banyak =)***

Comments

kak na said…
apsal kontot je...
Haslina@DC said…
Laa why so short one Illa?
Anonymous said…
alaaaa..... nape pendek sgt... tetonggeng dah frust ni... haha
~iris~
Jijie Ohsem said…
waa~~kenapa pendekk sangat ni?? baru nak sengih sorang2....
AmyZainudin said…
Ni teaser ke bab??? Cipuuuttt sgtt dearrr....hensemmmm nick dollah nie...
NurAtiZa said…
Awat pendek sangat ni T_T
jue bard said…
uitt..tetiba..sentap jap..
hehe wahai en dollah, sy pon baru tau jgk..
Anonymous said…
baru baca dah habis

alaaaaa ciputnyaaaa , nanti senang up lagi n3 yeeee
Anonymous said…
Baru nak senyum....sekali tu ciput je...huarghhHh
aisyah said…
alahai cinonet je..tp mmg blh buat cik 'senah' tu malu sendiri
haaaa?????? mn lagi mn lagi....scroll bawah....scroll atas....scroll bawah balik...haikkk????cenonet jek???? owh noooooo!!!!!!!!!!!
Kak Sue said…
Sambung cepat sikitttt... rindu kat Wanda Senah dan Nick Dollah...
_aniesue_ said…
this teaser really-lah kedekut...huaawaaa... kena tngu esk jgk ke 4 full chapter:(

erk!!! b4 ai pn pngil 'hati' Wanda yg kasi kat Nick tu...KEYCHAIN...hummmm malu
Anonymous said…
baru nak excited bukak blog ada n3 baru...saje je nak tease ktorg kan..hahaha nick dolah comel hehe -nisa-
Anonymous said…
Good luck for your exam. Panjangkan teaser tu next time, ye dik.
idA said…
laaa...E3 yg mencuit hati..kelakar giler..tertanya tanya juga apa yg mamat ni buat ek seppjg hari hilang dari ofis tapi bila balik dah tercegat tunggu tren..peliks ni...dan kenapa mesti sama masa dengan minah ni ambik tren?
Roziah said…
Adoyai... Ciput aja kali ni.. X sempat nak amik nafas pun...
Anonymous said…
Best2 nak lagi !!!!
Anonymous said…
hahahah lampi cik senah oiii,,,,awat si dol....
n3 panjang lagii

wwannurr..
Anonymous said…
Rasa macam nafas tersangkut, baru tarik nafas nak lepas daa abis baca.. tolonggggg nafas sangkut kat atas niiii... bila nak sambung...
nurilsuhaila said…
hati akak pula yang dah melayang ke awan bila nick panggil 'cik senah sayang'...:)
diari neesa said…
aah..pendek sngt...bru nk feeling..hehehe
Alamak ciputt nyeee.
(Sabar Shida. Teaser je pun).
Erk.. boleh tahan jugak Dollah ni yee.. hensem!
ashlien said…
adeh...bersabar laa wahai hati dgn entry ciput ni...demi abang dollah...haha
Zakiah Halim said…
tq ila.. walaupun teaser...