1BOOK EXPO!

Pesta buku datang lagi! Kali ni Pesta Buku 1Malaysia ataupun nama betul dia 1BOOK EXPO. Waktu-waktu macam ni lah korang boleh nak borong novel-novel ataupun buku-buku yang selama ni dah aim tapi tak beli-beli. Dekat expo ni semestinya ada diskaun yang memang best. Jadi nak borong banyak-banyak pun tak ada hal, kan?



Bukan setakat dapat novel diskau aje, dekat expo ni jugak akan ada penulis novel yang sedia duduk di kerusi khas untuk bagi signature dekat novel diorang yang korang dah beli. Bolehlah jumpa penulis yang korang minat sambil bergambo (untuk letak dalam FB, twitter, instagram, hah ha). Hah, paling best, artis yang dah berlakon dalam drama-drama adaptasi pun ada jugak. Manalah tahu ada Mr. Arrogant, Papa Ehsan dengan Zaara Amira, kan? (...dan lain-lain pelakon).

Okeh. Jangan lupa temujanji kita 11 - 15 Disember 2013 ya!

<3

Comments

Didie Alimen said…
Kat sabah nnt ada tak??
Didie Alimen said…
Kat sabah nnt ada tak?? Mcm x sabar jer..
Illa Shanahila said…
alamak, dekat sabah tak pasti la,, hee =)