LYMA Bukan 5

Assalamualaikum!

Oleh sebab ramai yang buat status ataupun cerita ataupun post pasal Love You Mr. Arrogant yang berakhir hari ni, illa pun terasa gatal tangan nak taip jugak. Heh he. Macam mana dengan episod akhir LYMA hari ni? Tengok tak?

Oke. Sebenarnya novel LYMA keluar awal tahun lepas, sekali dengan Sebenarnya, Saya Isteri Dia (SSID). Nampaknya 'kembar' ini sangat-sangat popular tahun ini sebab adaptasi yang keluar dekat TV3. Rezeki diorang, kan? Tambah-tambah pulak, pelakon yang pegang watak dalam cerita tu sangat-sangat natural.

Suka dengan watak Zara dalam tu. Nampak natural sungguh. Sungguh.



Tak ada apa nak cerita pun (sebenarnya), cumanya nak bagitahu, waktu sesi tandatangan buku ni dulu, illa pun ada sama dekat sana menemani (menyemak dekat) penulis dia, Kak AK.
(Saja nak ambik kesempatan kefemesan LYMA lah tu. Hah ha ha.)
Masa ni mana nak tahu LYMA akan meletop letop macam hari ni. Kalau tak empatbelas ratus keping gambar illa snap.
Heh he.
Waktu ni memang eksaited tu ada jugak pasal syok tengok orang sign sampai 300 buah novel. Tangan masing-masing pun dah cramp agaknya. Tapi, diorang gagahkah jugak.
Untuk peminat.
Huhu.

Tak percaya? Ni hah



Muka separuh pun, jadilah eh?

Hah ha.

Okay. Itu sahaja. Sekian

Comments

kak na said…
lpsni hrp ada citer illa ...doa bnyk2 citer2 illa versi cetak
Wild Cherry said…
mane tahu satu ari nanti kisah dollah ngn senah plk didramakan... mesti best...
Illa Shanahila said…
kak na- aminnn..cetak banyak2. huhu

wc- kalo di dramakan, kena culik geol oh la kat korea. haha
Aminah said…
Tak sabar nunggu Dollah & Senah. Setuju dgn Wild Cherry, mudahan2, amin!! Teruja.
Illa, bila nk sambung SAJ, sudi-sudikanlah ye :-)
~ Kak Aminah
Illa Shanahila said…
K. Aminah- memang sangat sudi. hehehe =) TQ yee